Menu Zoek

Bezocht u vorige week de 50PlusBeurs?

maandag 19 september 2022

SeniorWeb op de 50PlusBeursSeniorWeb stond afgelopen week met een stand vol enthousiaste vrijwilligers en medewerkers op de 50PlusBeurs. Was u er ook?

Na twee jaar afwezigheid ging de 50PlusBeurs, het grootste evenement voor actieve senioren, dit jaar weer door. De bezoekers hadden er zin. Het was dan ook gezellig druk bij de honderden stands. Mensen konden onder andere elektrische fietsen testen, vakanties uitzoeken, kleding- en make-upadvies krijgen, woonoplossingen voor de toekomst bekijken en genieten van eten en drinken.

Presentatie veilig internetten

Zoals altijd was SeniorWeb was ook aanwezig op de 50PlusBeurs. Veel leden en geïnteresseerden hebben hun (computer)vraag gesteld, een leuke foto van zichzelf laten maken of gewoon een praatje gemaakt met de vrijwilligers en medewerkers van SeniorWeb. Ook bezochten honderden mensen de presentatie over veilig internetten. Onze collega Hans Straatman gaf deze presentatie dagelijks op het Plus Podium.

Winnaar rebus

De bezoekers van de beurs maakten kans op een levenslang gratis lidmaatschap van SeniorWeb door een rebus op te lossen. Bijna duizend mensen waagden een gokje en vulden de oplossing ‘Maak een sterk wachtwoord’ in. Uit alle inzendingen is een winnaar getrokken: mevrouw Menouane-Welp uit Alkmaar. Zij heeft hierover al persoonlijk bericht gehad.

Doe mee met onze enquête

Bezocht u vorige week de 50PlusBeurs en de stand van SeniorWeb? Dan zijn wij heel benieuwd naar uw mening hierover. Vul een korte enquête in en maak kans op een van de vijf SeniorWeb Powerbanks t.w.v. 18,50 euro! Het maakt niet uit of u SeniorWeb-lid bent of niet. Met uw deelname helpt u onze stand voor volgend jaar nog beter en interessanter te maken.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.