U bent hier: Home Tips & Uitleg Nieuws Bezocht u vorige week de 50PlusBeurs?
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd

U bekijkt een pagina die niet langer door SeniorWeb wordt bijgewerkt. Mogelijk is de informatie verouderd of niet meer van toepassing.
Gearchiveerd op 19 maart 2023.

Nieuws

Bezocht u vorige week de 50PlusBeurs?

SeniorWeb op de 50PlusBeurs

SeniorWeb stond afgelopen week met een stand vol enthousiaste vrijwilligers en medewerkers op de 50PlusBeurs. Was u er ook?

SeniorWeb op de 50PlusBeurs
Sanne Couperus
Sanne Couperus
Gepubliceerd op 19 sep 2022

Na twee jaar afwezigheid ging de 50PlusBeurs, het grootste evenement voor actieve senioren, dit jaar weer door. De bezoekers hadden er zin. Het was dan ook gezellig druk bij de honderden stands. Mensen konden onder andere elektrische fietsen testen, vakanties uitzoeken, kleding- en make-upadvies krijgen, woonoplossingen voor de toekomst bekijken en genieten van eten en drinken. 

Presentatie veilig internetten

Zoals altijd was SeniorWeb was ook aanwezig op de 50PlusBeurs. Veel leden en geïnteresseerden hebben hun (computer)vraag gesteld, een leuke foto van zichzelf laten maken of gewoon een praatje gemaakt met de vrijwilligers en medewerkers van SeniorWeb. Ook bezochten honderden mensen de presentatie over veilig internetten. Onze collega Hans Straatman gaf deze presentatie dagelijks op het Plus Podium.  

Winnaar rebus

De bezoekers van de beurs maakten kans op een levenslang gratis lidmaatschap van SeniorWeb door een rebus op te lossen. Bijna duizend mensen waagden een gokje en vulden de oplossing ‘Maak een sterk wachtwoord’ in. Uit alle inzendingen is een winnaar getrokken: mevrouw Menouane-Welp uit Alkmaar. Zij heeft hierover al persoonlijk bericht gehad. 

Doe mee met onze enquête

Bezocht u vorige week de 50PlusBeurs en de stand van SeniorWeb? Dan zijn wij heel benieuwd naar uw mening hierover. Vul een korte enquête in en maak kans op een van de vijf SeniorWeb Powerbanks t.w.v. 18,50 euro! Het maakt niet uit of u SeniorWeb-lid bent of niet. Met uw deelname helpt u onze stand voor volgend jaar nog beter en interessanter te maken.

Nieuwsoverzicht
Delen E-mail Facebook Pinterest WhatsApp Printen Woordenboek

Meer over dit onderwerp

Meld u aan voor de nieuwsbrief van SeniorWeb

Elke week duidelijke uitleg en leuke tips over de digitale wereld. Gratis en zomaar in uw mailbox.

naar boven