Menu Zoek

Bezoek SeniorWeb op 50PlusBeurs

dinsdag 6 september 2022

Bezoek SeniorWeb op 50PlusBeursSeniorWeb staat ook dit jaar weer op de 50PlusBeurs. De beurs is van 13 t/m 17 september in de Jaarbeurs Utrecht.

De 50PlusBeurs is het grootste evenement voor actieve senioren in Nederland. Na twee jaar afwezigheid is het tijd voor de 28e editie, met honderden stands met informatie, entertainment en aanbiedingen.

Cadeautje

Leden van SeniorWeb kunnen op vertoon van hun ledenpas een leuk cadeautje ophalen bij onze stand. Ook beantwoorden onze geduldige vrijwilligers gratis al uw vragen over smartphone, tablet of computer. En er is een fotograaf aanwezig om een leuke foto van u te maken. Genoeg te beleven dus bij onze stand!

Locatie stand

De stand van SeniorWeb staat in hal 8, pad E. Het standnummer is 14. Wilt u een routebeschrijving naar onze of een andere stand? Pak dan de app Jaarbeurs Live erbij. Die is speciaal ontwikkeld voor de evenementen in de Jaarbeurs. Voeg tickets toe in de app, vind de route op een beurs, zoek restaurants of reserveer vooraf een parkeerplaats.

Presentaties over veilig internetten

Wilt u meer leren over veilig internetten? Bezoek dan de presentatie van onze collega Hans Straatman. Hij staat elke dag om 14.30 uur op het PlusPodium in hal 8. Hans geeft tips, beantwoordt uw vragen en laat graag zien hoe u op een veilige manier van al het moois dat internet biedt, kunt genieten.

Stakingen

Tijdens de week van de 50PlusBeurs staan er ook stakingen van het openbaar vervoer gepland. Op dinsdag 13 september zal NS-personeel in de regio's Oost-, Noord- en Zuid-Nederland het werk neerleggen. Op donderdag 15 september is Midden-Nederland aan de beurt. Daaronder valt ook Utrecht. Voor vrijdag 16 september is een staking van streekvervoer in het hele land aangekondigd. Houd de berichtgeving over de stakingen goed in de gaten. Hebt u al een kaartje voor een dag van de beurs en kunt u op die dag niet komen? Geen probleem. De dag op het ticket is uw voorkeursdag, maar u mag op een dag naar keuze komen.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.