Menu Zoek

Merknaam XS4ALL verdwijnt definitief

dinsdag 21 december 2021

Definitief einde merknaam XS4ALLNieuwe klanten kunnen vanaf 24 december niet meer terecht bij XS4ALL voor het afsluiten van een internetabonnement. Bestaande klanten gaan vanaf januari over naar de KPN-systemen.

Het telecombedrijf KPN is eigenaar van het merk XS4ALL. KPN wil het merk al enkele jaren samenvoegen met het moederbedrijf. Daarop kwam protest van zowel gebruikers als medewerkers. Zij verenigden zich in Actiecomité XS4ALL Moet Blijven. De ondernemingsraad van XS4ALL verloor eind november een rechtszaak die het samenvoegen moest voorkomen. KPN heeft daarop besloten om per 24 december te stoppen met de merknaam XS4ALL voor nieuwe klanten.

Bestaande klanten

De dienstverlening voor bestaande klanten wordt vanaf begin 2022 in delen overgezet naar de KPN-systemen. Daarbij blijven het huidige abonnement, de e-mailadressen en andere dienstverlening bestaan. Gebruikers van een XS4ALL-mailadres hoeven dus niet bang te zijn dat hun mailadres onbruikbaar wordt. Klanten krijgen hierover minimaal een maand van tevoren bericht.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.