Menu Zoek

Digitaal zegels sparen bij Albert Heijn

maandag 26 augustus 2019

Digitaal sparen bij AHKlanten van Albert Heijn kunnen voortaan ook digitaal zegels sparen. De zegels worden geplakt op een digitale spaarkaart in de app van de supermarkt.

De eerste spaaractie is voor glazen van kristalglas, een actie die in 2014 ook al eens werd gehouden. Toen nog met papieren plakzegels. Die zijn er deze keer ook weer, maar er is nog een andere manier. Namelijk sparen via de app.

De gratis app van Albert Heijn heet Appie. Wie digitaal wil sparen, moet met een AH-profiel inloggen bij de app. In dat profiel moet men de bonuskaart toevoegen. De klant kan aangeven digitaal te willen sparen. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijgt hij een zegel. Als de klant zijn bonuskaart scant bij de kassa en alles goed heeft ingesteld, komen de zegels automatisch binnen in de app.

Wie volle kaarten wil inwisselen, kan dit ook via het scannen van de bonuskaart doen. Albert Heijn denkt dat sparen zo makkelijk wordt. En de supermarkt hoeft natuurlijk ook minder zegels te laten drukken en verspreiden onder de filialen.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.