SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Altijd een beroep kunnen doen op onze computerhulp? Word nu voordelig lid!

Meer informatie
Menu Zoek

Doe mee met het ledenonderzoek!

woensdag 10 oktober 2018

Wat vindt u van het SeniorWeb-lidmaatschap? Laat het weten en help SeniorWeb te verbeteren. Ook maakt u met uw deelname kans op mooie prijzen.Doe mee met het Ledenonderzoek!

Jaarlijks vragen wij onze leden naar hun mening over het SeniorWeb-lidmaatschap en alle diensten die we aanbieden zoals Enter, de online cursussen en PCHulp. Wij horen heel graag waarover u tevreden of juist ontevreden bent. Zo kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren. Ook stellen we onder andere vragen over het gebruik van digitale apparaten, om in te spelen op de belangrijkste digitale ontwikkelingen. Een samenvatting van de belangrijkste uitkomsten wordt na afloop van het onderzoek op de website gepubliceerd. 

Meedoen

Bent u lid van SeniorWeb? Deel dan uw mening via ons ledenonderzoek. Zo helpt u SeniorWeb zijn dienstverlening verder te verbeteren. En maakt u kans op een mooie Mio Cyclo fietsnavigatie t.w.v. € 229,- of één van de andere prijzen. Wij stellen uw medewerking zeer op prijs. 

Lees verder en doe mee

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
  • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken. 
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.