Menu Zoek

Gezocht: kandidaten voor ledenraad SeniorWeb

woensdag 1 juni 2022
Kandidaten ledenraad SeniorWeb gezocht

Wilt u de organisatie SeniorWeb van binnenuit leren kennen? Meebeslissen over de koers van de vereniging? Meld u aan voor de ledenraad.

Alle leden van SeniorWeb kunnen zich vanaf juni verkiesbaar stellen voor de ledenraad van SeniorWeb. Enthousiaste leden die zich kandidaat willen stellen zijn erg welkom!

Wat doet de SeniorWeb Ledenraad?

De raad behartigt het belang van de leden. De verkozen leden van SeniorWeb kunnen via de ledenraad meedenken en meebeslissen over de koers van de vereniging. Daarnaast heeft de ledenraad een aantal formele taken. Daarbij horen onder meer het vaststellen van de begroting, het goedkeuren van de balans en de financiële jaarrekening en het vaststellen van de jaarlijkse ledenbijdrage. De raad bestaat uit 35 personen. Per provincie worden minimaal twee en maximaal vier leden benoemd.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Alle leden en vrijwilligers van SeniorWeb kunnen zich kandidaat stellen. Meld u uiterlijk 1 juli aan via seniorweb.nl/verkiezing. Daar staat ook meer informatie over de ledenraad.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.