Menu Zoek

Gratis artikelen meest gezocht op Marktplaats

maandag 16 december 2019

Gratis artikelen meest gezocht op MarktplaatsOp Marktplaats.nl zochten mensen in 2019 het meest naar gratis spullen. Ook campers, fietsen en caravans waren geliefde artikelen om te zoeken.

Op Marktplaats bieden mensen van alles aan, van speelgoed en kleding tot kunstwerken en zelfs hun auto. Elk jaar brengt de site een lijstje naar buiten van de meest gebruikte zoektermen. In 2019 was dat ‘gratis’, net als vorig jaar.

Verder in de top tien, naast de genoemde artikelen, ook de (hoek)bank, scooter, auto, kast, elektrische fiets en eettafel. De eettafel is nieuw in deze top tien. Vorig jaar werd er meer gezocht naar de spelcomputer Playstaytion 4. Die is dit jaar een stuk minder populair.

Opvallend is dat er weinig overeenkomst is tussen waar mensen naar zoeken en wat er het meeste te koop komt. Elke dag staan er 350.000 nieuwe advertenties op de site. Schoenen werden het meest aangeboden, namelijk in bijna drie miljoen advertenties.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.