Menu Zoek

Hebt u de 50PlusBeurs bezocht?

woensdag 25 september 2019

SeniorWeb op de 50PlusBeursElk jaar bezoeken ongeveer 100.000 mensen de 50PlusBeurs. Daarmee is het de grootste beurs voor senioren. Ook de recente editie trok weer veel senioren naar de Jaarbeurs in Utrecht.

Bezoekers konden proefritjes maken op elektrische fietsen, een nieuwe camper uitzoeken, kleding en keukenartikelen kopen, een testamentscan laten uitvoeren of zich laten voorlichten over aanpassingen in het huis om langer thuis te kunnen blijven wonen.

Zoals elk jaar was ook SeniorWeb weer aanwezig met een stand vol enthousiaste vrijwilligers en medewerkers. Veel leden en geïnteresseerden hebben hun (computer)vraag gesteld of gewoon een praatje gemaakt. En maar liefst 350 mensen hebben een professionele profielfoto voor WhatsApp laten maken door onze fotograaf. Wij bedanken iedereen die langs is gekomen voor hun komst en zien u graag volgend jaar weer!

Doe mee met onze enquête

Hebt u op de 50PlusBeurs de stand van SeniorWeb bezocht? Dan zijn wij heel benieuwd naar uw mening hierover. Vul nu deze korte enquête in en maak kans op 1 van de 5 SeniorWeb Powerbanks t.w.v. € 17,50! Het maakt niet uit of u SeniorWeb-lid bent of niet. Met uw deelname helpt u onze stand voor volgend jaar nog beter en interessanter te maken. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.