Menu Zoek

ING zet namen webshops bij afschrijvingen

donderdag 8 augustus 2019

ING zet namen webshops bij afschrijvingenWebwinkels met een rekening bij ING kunnen de naam van hun bedrijf laten zien op de bankafschriften van klanten. Nu staat daar vaak alleen de naam van de betalingsverwerker, zoals Mollie.

Wie zijn uitgaven wil bijhouden en kijkt naar de afschrijvingen, moet vaak moeite doen om een aankoop te herkennen. In plaats van de winkelnaam staat er Mollie Payments of MultiSafepay. Dat zijn bedrijven die de betalingen verwerken voor winkeliers. Mensen die online iets kopen, moeten vaak maar raden om welke online aankoop het dan ging.

ING maakt dat nu wat duidelijker. Ook energiebedrijven, goede doelen of overheidsinstanties kunnen hun eigen naam bij de overboeking laten zetten. Dit geldt trouwens alleen voor betalingen die via iDEAL gaan. Er staat dan ‘naam bedrijf via naam betalingsverwerker’, dus bijvoorbeeld ‘Bookaroo Bv via Mollie’. De klant weet dan dat de aankoop is gedaan via de winkel Bookaroo en is afgehandeld door Mollie.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.