Menu Zoek

Keukenhof virtueel open

donderdag 30 april 2020

010217roamingOok bloementuin Keukenhof moeten we dit jaar missen als gevolg van het coronavirus. Maar de organisatie opent virtueel de poorten in 360-gradenvideo.

Hollands trots, Keukenhof, moet dit jaar de poorten gesloten houden. Vanwege de coronamaatregelen kan de bloementuin in 2020 geen bezoekers ontvangen. Een enorme strop voor de organisatie en medewerkers. Onder het motto ‘Als mensen niet naar Keukenhof kunnen komen, brengen we Keukenhof naar de mensen’, publiceert de organisatie een 360-gradenvideo. Loop mee met een route langs de bloemenpracht en kies uw eigen uitzicht.

  • Ga naar de volgende pagina: 360° video door Keukenhof
  • Klik rechtsonder in de video (naast de tekst 'YouTube') op het vierkantje.
  • De video is nu beeldvullend. Verander het perspectief in de video door de linkermuisknop ingedrukt te houden en daarna met de muis naar links, rechts, boven of beneden te bewegen. Laat tussentijds de muisknop rustig los.
  • Druk op de Esc-toets op het toetsenbord om de beeldvullende video te sluiten en terug te keren naar de Keukenhof-pagina.
Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.