Menu Zoek

Lintjesregen daalt neer op SeniorWebbers

dinsdag 2 mei 2023

010217roamingMede-oprichter van SeniorWeb Ger Tielen en oud-ambassadeur en ledenraadslid Klaas Zijp werden vorige week verrast: ze kregen een lintje.

Op de werkdag voor de verjaardag van de koning krijgen Nederlanders met een speciale verdienste een koninklijke onderscheiding. Dat heet ook wel een lintje. Bij de gedecoreerden waren dit jaar ook twee oud-betrokkenen van SeniorWeb.

Bijgedragen aan ouderenwelzijn

Zowel Ger Tielen (Bilthoven) als Klaas Zijp (Gorredijk) kregen een onderscheiding 'voor verdiensten op het terrein van o.a. ouderenwelzijn'. Tielen was in 1996 mede-oprichter van SeniorWeb. Daarnaast heeft hij samen met verschillende organisaties zich ingezet om ouderen met plezier langer te laten doorwerken. Zijp heeft zich altijd als vrijwilliger ingezet op verschillende maatschappelijke gebieden. Van 2015 tot 2022 was hij lid van de ledenraad van SeniorWeb.

SeniorWeb feliciteert Ger Tielen en Klaas Zijp van harte met de eervolle onderscheiding. Ook wij bedanken hen voor hun inzet voor de organisatie!

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.