Menu Zoek

Nieuwe budgettelefoon van Samsung

dinsdag 21 maart 2023

Nieuwe budget-telefoon van SamsungDe nieuwste budgettelefoon van Samsung, de A14, heeft een vervangbare accu. De A14 kost 199 euro (in de 4G-versie).

Naast de 4G-versie is er ook een A14 met 5G, die 229 euro kost. Op 5G-telefoons werkt het internet wat sneller dan op 4G-telefoons. Beide smartphones liggen sinds 16 maart in de winkel.

Over de smartphone

De Samsung Galaxy A14 heeft een accu van 5000 mAh. Dat is groter dan op veel smartphones. Een gemiddelde gebruiker kan er meer dan een dag mee doen. In lijn met nieuwe Europese wetgeving is de accu vervangbaar als hij versleten is. Daardoor gaat het toestel langer mee.

Camera

De fotocamera van het toestel heeft 50 megapixel en het toestel heeft een Full HD scherm. Je kunt kiezen uit 64 of 128GB opslagruimte. De telefoon is beschikbaar in lichtgroen, donkerrood, zwart en zilver.

Android 13

De smartphone werkt op Android 13, de nieuwste versie van Android. Vanaf augustus 2023 komt Android 14 uit voor smartphonegebruikers. Meer informatie over de versies van Android staat in onze Androidwijzer.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.