U bent hier: Home Tips & Uitleg Nieuws NPO Luister-app bundelt radio en podcasts
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd

U bekijkt een pagina die niet langer door SeniorWeb wordt bijgewerkt. Mogelijk is de informatie verouderd of niet meer van toepassing.
Gearchiveerd op 21 december 2023.

Nieuws

NPO Luister-app bundelt radio en podcasts

NPO Luister-app bundelt radio en podcasts

De app NPO Luister startte als een probeersel. Nu is het een volwaardig platform waar radiozenders en podcasts van de NPO samenkomen.

NPO Luister-app bundelt radio en podcasts
SeniorWeb
SeniorWeb
Gepubliceerd op 21 jun 2023

Bovenaan de homepagina van de app staan de publieke radiozenders. Daaronder vind je uitgelichte podcasts, nieuw toegevoegde podcast-afleveringen en de podcast top 50. Verder kan je in de app zoeken op categorie, door te tikken op het tabblad Ontdek. Wie een NPO-account heeft, kan inloggen met dezelfde inloggegevens. Ingelogde gebruikers kunnen favorieten opslaan. De app zal later ook aanbevelingen doen op basis van wat de gebruiker vaak luistert.

Uitbreiden

De publieke omroep startte de app in 2020 als een experiment. Inmiddels is besloten om de app te behouden en deze langzaam steeds verder uit te breiden. NPO Luister is beschikbaar voor iPhone/iPad en Android-apparaten.

Nieuwsoverzicht
Delen E-mail Facebook Pinterest WhatsApp Printen Woordenboek

Meer over dit onderwerp

Programma’s (terug)kijken via NPO Start

Kijk de programma's van de Nederlandse Publieke Omroepen terug via de site van NPO Start. Handig als u uw favoriete programma hebt gemist.

Meld u aan voor de nieuwsbrief van SeniorWeb

Elke week duidelijke uitleg en leuke tips over de digitale wereld. Gratis en zomaar in uw mailbox.

naar boven