Menu Zoek

Online boodschappen doen bij Plus vernieuwd

woensdag 13 mei 2015

PlusSupermarktketen Plus heeft het online winkelen in een nieuw jasje gestoken. Klanten krijgen onder meer goedkopere suggesties voor hun geselecteerde producten.

Plus heeft 255 supermarkten, verspreid door heel Nederland. Op de vernieuwde website kunnen klanten een winkel in de buurt opzoeken. Daarna kan online een boodschappenlijstje worden samengesteld. Bezorgen of ophalen van de boodschappen is nog niet in alle vestigingen mogelijk. Maar het is zeker de bedoeling van Plus om de bezorg- en ophaalservice uit te breiden naar alle vestigingen.

Maak boodschappen goedkoper
Wel kan een boodschappenlijstje worden samengesteld op basis van het assortiment van de door u gekozen winkel. Interessant is de optie 'Maak boodschappen goedkoper'. Dit is een knop die verschijnt in het boodschappenlijstje op het moment dat er goedkopere alternatieven zijn voor één of meer van de gekozen producten. De klant kan dus thuis op zijn gemak door het hele assortiment lopen en de voor hem beste producten selecteren.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.