Menu Zoek

Prijswinnaars webinar-quiz online veiligheid en privacy bekend

maandag 22 maart 2021

SeniorWeb PowerbankDe prijswinnaars van de webinar-quiz over online veiligheid en privacy zijn bekend. Uit de ruim 2300 quiz-deelnemers zijn vijf prijswinnaars getrokken. Zij kunnen een SeniorWeb Powerbank tegemoet zien.

Donderdag 4 maart organiseerde SeniorWeb een webinar over online veiligheid en privacy. Hans Straatman, trainer en adviseur leslocaties bij SeniorWeb, behandelde verschillende onderwerpen op het gebied van online veiligheid en privacy. Aansluitend volgde een kleine quiz. Uit de ruim 2300 inzendingen zijn 5 winnaars getrokken. Zij wonnen een SeniorWeb Powerbank. Alle prijswinnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen. Wij wensen hen veel plezier met de gewonnen prijs.

Prijswinnaars

 • mevrouw Van Wijk (Zevenhuizen)
 • mevrouw Wagenaar-IJlstra (Balk)
 • mevrouw Oosterbaan-Hoekstra (Assen)
 • de heer Elsendoorn (Waalwijk)
 • de heer Coolen (Oudheusden)

Webinar terugkijken

Kijk het webinar terug via YouTube: webinar online veiligheid en privacy

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

 • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
 • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
 • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
 • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

 • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
 • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.