Menu Zoek

Proef met medicijnen ophalen bij Etos

dinsdag 25 februari 2020

Etos app voor medicijnenEtos en Thuisapotheek werken samen in een proef met medicijnen. Via een app bestellen klanten hun medicatie. De medicijnen halen ze op in een Etos-winkel of krijgen ze thuisbezorgd.

Het is een proef met zeven winkels van Etos in Haarlem en Overveen. Mensen die meedoen installeren de Etos+-app. Ze worden dan meteen klant bij Thuisapotheek. Die organisatie geeft telefonisch ook advies over geneesmiddelen.

Iedereen met een postcode in Haarlem en Overveen kan meedoen aan de test. Een arts schrijft een medicijn voor of geeft een herhaalrecept af. Als de arts bekend is bij Thuisapotheek, kiest de klant via de Etos+-app hoe hij de medicijnen in huis wil krijgen. Dat kan op drie manieren: ophalen bij de balie in de winkel, via een kluis in de winkel of thuisbezorgd.

In een video legt Etos uit hoe dit alles werkt:

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.