Menu Zoek

SeniorWeb op de 50PlusBeurs

donderdag 12 september 2019

50PlusBeursDinsdag 17 september gaat de 50PlusBeurs van start. Dat is het grootste evenement voor senioren in Nederland. SeniorWeb is ook weer van de partij.

Van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 september kunnen senioren terecht in de Utrechtse Jaarbeurs voor de 27e editie van het festijn.

SeniorWeb op de beurs

Zoals elk jaar is ook SeniorWeb vertegenwoordigd op de beurs. We staan er met een grote stand vol vrijwilligers, die graag een praatje met u maken en met veel plezier al uw computer-, tablet- en smartphonevragen beantwoorden. Neem uw ledenpas mee, want op vertoon van de pas krijgt u een leuk cadeautje van ons. Ook kunt u gratis een professionele profielfoto van uzelf laten maken. Nog geen lid? Profiteer van de speciale beursactie: een powerbank cadeau als u lid wordt. U vindt ons in hal 8, pad E, stand 10. We zien u graag op de 50PlusBeurs!

Bereikbaarheid ledenservice

In de week van de beurs kan de bereikbaarheid van de ledenservice wat langer duren dan u van ons gewend bent. We doen ons best u zo snel mogelijk te woord te staan.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.