U bent hier: Home Tips & Uitleg Nieuws SeniorWeb verwelkomt 500e leslocatie
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd

U bekijkt een pagina die niet langer door SeniorWeb wordt bijgewerkt. Mogelijk is de informatie verouderd of niet meer van toepassing.
Gearchiveerd op 24 maart 2024.

Nieuws

SeniorWeb verwelkomt 500e leslocatie

SeniorWeb verwelkomt 500e leslocatie

Buurthuis ’t Middelpunt in Amersfoort is de 500e leslocatie van SeniorWeb. Vrijdag 22 september kreeg 't Middelpunt een hartelijk welkom.

SeniorWeb verwelkomt 500e leslocatie
SeniorWeb
SeniorWeb
Gepubliceerd op 25 sep 2023

Manager PCHulp en Leslocaties Ingrid Kock en Daniël de Levita, directeur-bestuurder van SeniorWeb, kwamen langs bij het buurthuis. Ze brachten een grote oorkonde en taartjes mee. Coördinator van ’t Middelpunt Leander Luik was blij verrast. ‘Prachtig hoe we met ons buurthuis deel uit kunnen maken van het SeniorWeb-netwerk. Zo kunnen senioren steeds dichter bij huis het gemak en plezier van de digitale wereld ervaren.'

Leslocaties voor digitale vragen

SeniorWeb Leslocaties zijn voor iedereen toegankelijk. Mensen kunnen er leren over de digitale wereld. De cursussen en workshops zijn kleinschalig, betaalbaar en geschikt voor beginnende en gevorderde computergebruikers. De vrijwillige docenten zijn zelf senior. De meeste leslocaties verzorgen ook individuele lessen en inloopspreekuren.

Lokaal aanwezig

Ingrid Kock: 'Dankzij de uitbreiding van het aantal leslocaties kunnen onze kundige vrijwilligers nóg meer senioren op weg helpen in de digitale wereld.' Daniël de Levita vult aan: 'Elk buurthuis en elke bibliotheek, zorg- of welzijnsorganisatie kan zich aansluiten. We willen in zoveel mogelijk buurten senioren digitaal fit maken.'

Nieuwsoverzicht
Delen E-mail Facebook Pinterest WhatsApp Printen Woordenboek

Meer over dit onderwerp

Meld u aan voor de nieuwsbrief van SeniorWeb

Elke week duidelijke uitleg en leuke tips over de digitale wereld. Gratis en zomaar in uw mailbox.

naar boven