U bent hier: Home Tips & Uitleg Nieuws Stem zo voor het Eurovisie Songfestival
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd

U bekijkt een pagina die niet langer door SeniorWeb wordt bijgewerkt. Mogelijk is de informatie verouderd of niet meer van toepassing.
Gearchiveerd op 10 november 2023.

Nieuws

Stem zo voor het Eurovisie Songfestival

010217roaming

Het Songfestival is van start gegaan. Via de officiële app ‘Eurovision Song Contest’ kan iedereen stemmen op favoriete Songfestival-acts.

010217roaming
SeniorWeb
SeniorWeb
Gepubliceerd op 10 mei 2023

Onze eigen Mia en Dion hebben de finale niet gehaald. Maar tijdens de finale van aanstaande zaterdag kunnen we stemmen op de act die wel moet winnen. Dus pak de telefoon erbij en bepaal mee wie er met de winst vandoor gaat! In de app Eurovision Song Contest kan je een top 10 maken van alle acts. Nadat alle landen zijn geweest, is er ongeveer 15 minuten de tijd om te stemmen. Samen met de punten van een vakjury bepalen de punten van de kijkers wie de winnaar is.

Eurovision Song Contest-app

Download de app in de App Store (iPhone) of Play Store (Android). Maak op het tabblad 'Scoreboard' (tik op het pictogram van een ster) uw eigen top 10. En beslis: 'Douze points go to…'

Nieuwsoverzicht
Delen E-mail Facebook Pinterest WhatsApp Printen Woordenboek

Meer over dit onderwerp

App downloaden uit App Store

Standaard hebben de iPhone en iPad een aantal handige apps. Maar er bestaan natuurlijk nog veel meer leuke apps en spelletjes. Betaald of gratis.

App downloaden uit de Play Store (Android)

Standaard bevat een Android-apparaat een aantal apps. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer leuke apps en spelletjes. Hoe installeer je die?

Meld u aan voor de nieuwsbrief van SeniorWeb

Elke week duidelijke uitleg en leuke tips over de digitale wereld. Gratis en zomaar in uw mailbox.

naar boven