Menu Zoek

Streamingdienst HBO Max komt naar Nederland

vrijdag 8 oktober 2021

HBO MaxNu is HBO Max nog exclusief bij Ziggo te zien, maar vanaf 2022 is het aanbod van het Amerikaanse HBO voor elke Nederlander toegankelijk.

Past er nog een streamingdienst naast Netflix, Disney+ en Videoland? Het Amerikaanse HBO denkt van wel en start in 2022 met het aanbieden van zijn streamingdienst HBO Max. Onbekend is HBO niet in Nederland omdat Ziggo momenteel een deel van de HBO-catalogus aanbiedt. Het contract met HBO loopt echter eind dit jaar af. Abonnementsprijzen voor HBO Max zijn nog niet bekend.

Aanbod HBO Max

HBO kreeg wereldwijd naam door de populaire serie Game of Thrones. Andere bekende titels zijn Big Little Lies, Boardwalk Empire, Sex and the City, The Sopranos, The Wire, Westworld en True Detective. Naast deze series zullen films van Warner Bros, een van de grootste filmstudio's ter wereld, te zien zijn op HBO Max. En dit slechts slechts 45 dagen nadat ze in de bioscoop zijn uitgebracht. Warner Bros en HBO zijn beide onderdeel van het concern WarnerMedia, waardoor dit lucratieve aanbod mogelijk is.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.