Menu Zoek

Streamingdienst Viaplay binnenkort beschikbaar

vrijdag 18 februari 2022

010217roamingViaplay onderscheidt zich van Netflix, Videoland en andere videostreamdiensten door een sportaanbod. Waaronder de Formule 1. Viaplay is er vanaf 1 maart.

Het aanbod van de streamingdienst omvat een groot aantal films en series. Maar Viaplay zal voornamelijk abonnees trekken met het sportaanbod. Alle races uit de Formule 1 zijn er (exclusief) te zien. Net als voetbalwedstrijden uit de Engelse Premier League en de Duitse Bundesliga. Daarnaast heeft Viaplay de uitzendrechten van veel dartstoernooien, net als van de biljartvarianten pool en snooker.

Abonnement

Viaplay start in Nederland op 1 maart. Wie zich vóór die datum aanmeldt, betaalt het eerste jaar 99 euro. KPN- en Ziggo-klanten kunnen de dienst ook afnemen bij de eigen provider. Zij betalen dan tot 1 augustus 9,99 euro per maand. Ziggo-klanten die vóór 1 april een abonnement nemen, krijgen de eerste 4 maanden een korting van 50 procent op dat tarief. Op 1 augustus gaat bij beide aanbieders het maandtarief omhoog naar 13,99 euro.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.