Menu Zoek

T-Mobile en Tele2 verder als Odido

woensdag 6 september 2023

T-Mobile en Tele2 onder nieuwe naam: OdidoTelecom-aanbieders T-Mobile en Tele2 hebben een nieuwe naam: Odido. Eerder afgesloten abonnementen bij de twee bedrijven lopen gewoon door.

Bij afloop van de contracten kunnen klanten overstappen op abonnementen van Odido. Klanten die de T-Mobile-app op de smartphone hebben, moeten die updaten. Dan verandert hij vanzelf in de Odido-app.

Naamsverandering

T-Mobile en Tele2 wilden een nieuwe naam omdat ze de dienstverlening helemaal hebben veranderd. Bij Odido staat naar eigen zeggen de klant centraal, in plaats van de technologie. Zo zal de klantenservice minder werken met automatische antwoorden. Contact met een echte medewerker moet de norm worden. Verder kunnen klanten meteen aangeven dat ze slecht bereik hebben. Dit kan nu door te bellen, maar gaat straks via een app.

Onbeperkt mobiel internet

Odido wil zich vooral richten op abonnementen met onbeperkt mobiel internet. Het goedkoopste (met een snelheid van 10 Mbit/s) kost 27,50 per maand. Het duurste en snelste (1 Gbit/s) 49,50.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.