U bent hier: Home Tips & Uitleg Nieuws T-Mobile en Tele2 verder als Odido
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd

U bekijkt een pagina die niet langer door SeniorWeb wordt bijgewerkt. Mogelijk is de informatie verouderd of niet meer van toepassing.
Gearchiveerd op 6 maart 2024.

Nieuws

T-Mobile en Tele2 verder als Odido

T-Mobile en Tele2 onder nieuwe naam: Odido

Telecom-aanbieders T-Mobile en Tele2 hebben een nieuwe naam: Odido. Eerder afgesloten abonnementen bij de twee bedrijven lopen gewoon door.

T-Mobile en Tele2 onder nieuwe naam: Odido
SeniorWeb
SeniorWeb
Gepubliceerd op 6 sep 2023

Bij afloop van de contracten kunnen klanten overstappen op abonnementen van Odido. Klanten die de T-Mobile-app op de smartphone hebben, moeten die updaten. Dan verandert hij vanzelf in de Odido-app.

Naamsverandering

T-Mobile en Tele2 wilden een nieuwe naam omdat ze de dienstverlening helemaal hebben veranderd. Bij Odido staat naar eigen zeggen de klant centraal, in plaats van de technologie. Zo zal de klantenservice minder werken met automatische antwoorden. Contact met een echte medewerker moet de norm worden. Verder kunnen klanten meteen aangeven dat ze slecht bereik hebben. Dit kan nu door te bellen, maar gaat straks via een app.

Onbeperkt mobiel internet

Odido wil zich vooral richten op abonnementen met onbeperkt mobiel internet. Het goedkoopste (met een snelheid van 10 Mbit/s) kost 27,50 per maand. Het duurste en snelste (1 Gbit/s) 49,50.

Nieuwsoverzicht
Delen E-mail Facebook Pinterest WhatsApp Printen Woordenboek

Meer over dit onderwerp

Apps updaten op Android-apparaat

Apps krijgen vaak updates. Stel op het Android-toestel in of u apps automatisch wilt laten bijwerken en via welke internetverbinding dat mag.

Apps op iPad en iPhone bijwerken

Het is verstandig om apps op een iPhone of iPad regelmatig bij te werken. Zo gebruikt u altijd de laatste versie van een app.

Meld u aan voor de nieuwsbrief van SeniorWeb

Elke week duidelijke uitleg en leuke tips over de digitale wereld. Gratis en zomaar in uw mailbox.

naar boven