Menu Zoek

Themapark over Virtual Reality geopend

maandag 4 maart 2019

Themapark Virtual RealityIn België is het grootste park rondom Virtual Reality (VR) geopend. Maximaal 300 bezoekers kunnen tegelijk de nieuwste snufjes rondom door computers gemaakte werelden beleven.

Bij VR dragen gebruikers een bril waardoor ze een hele andere wereld om zich heen zien. In Moeskroen is er een dagattractie aan gewijd. In Virtual Park is er op 400 vierkante meter plaats voor allerlei themawerelden.

Verschillende werelden

Het park is opgedeeld in vier zones: drie voor kinderen tot twaalf jaar en eentje voor twaalf jaar en ouder, dus ook gericht op volwassenen. Maximaal 300 mensen kunnen de attracties tegelijkertijd gebruiken. De hoofdattractie is gericht op sport in een spel waarbij een wereld moet worden veroverd. De andere werelden zijn rustiger en meer gericht op ‘leren’.

Kaartjes zijn te koop vanaf 40 euro voor kinderen en 60 euro voor volwassenen. Volgens de bedenkers van het park is dat goedkoop voor virtual reality-vermaak. Buiten de attracties zijn er namelijk ook onder meer een museum, horeca en ontspanningsruimtes.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.