U bent hier: Home Tips & Uitleg Nieuws Videobellen met WhatsApp nu handiger op iPhones
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd

U bekijkt een pagina die niet langer door SeniorWeb wordt bijgewerkt. Mogelijk is de informatie verouderd of niet meer van toepassing.
Gearchiveerd op 22 augustus 2023.

Nieuws

Videobellen met WhatsApp nu handiger op iPhones

WhatsApp videobellen op iOS nog handiger

Met de nieuwste WhatsApp-update kunnen iPhone-gebruikers videobellen en tegelijk andere apps gebruiken. Zonder dat het beeld pauzeert.

WhatsApp videobellen op iOS nog handiger
SeniorWeb
SeniorWeb
Gepubliceerd op 21 feb 2023

Het videobeeld komt dan in een kleiner formaat op het scherm. Dit schermpje kunnen mensen verslepen naar een andere plek. Tot nu toe gaat het videobeeld op pauze als gebruikers naar een andere app gaan. Ze kunnen dan nog wel praten, maar het beeld verdwijnt. Dit verandert dus.

Picture-in-picture

De functie waarbij het videobelscherm kleiner wordt, heet picture-in-picture. Andere apps voor videobellen hadden de functie al eerder. Bijvoorbeeld Zoom, Teams of FaceTime.

Wanneer beschikbaar?

WhatsApp maakt de update langzaam beschikbaar voor alle iPhones. Niet iedereen heeft de update dus meteen op zijn toestel staan. Het is nog niet bekend wanneer de functie er voor Android-toestellen komt.

Nieuwsoverzicht
Delen E-mail Facebook Pinterest WhatsApp Printen Woordenboek

Meer over dit onderwerp

met videoVideobellen met WhatsApp

Probeer eens te videobellen met WhatsApp. Wel zo leuk om iemand waar je niet in levende lijve bij kunt zijn, te zien. Nog leuker: bijkletsen in een groep!

Camera draaien tijdens videogesprek in WhatsApp

Tijdens het beeldbellen met WhatsApp iets anders laten zien dan uw gezicht, bijvoorbeeld de nieuwe bank? Wissel dan tijdens het bellen van camera.

Meld u aan voor de nieuwsbrief van SeniorWeb

Elke week duidelijke uitleg en leuke tips over de digitale wereld. Gratis en zomaar in uw mailbox.

naar boven