Menu Zoek

Videoland krijgt goedkoper abonnement met reclame

dinsdag 14 juli 2020

Videoland komt met drie abonnementenVideoland stapt over op drie nieuwe abonnementen. Nu kost programma’s kijken nog 8,99 euro per maand. Het nieuwe Basis-abonnement is met 4,99 euro ongeveer de helft goedkoper. Maar er komt dan wel reclame in beeld.

Videoland is de online streamingdienst van RTL. De dienst om series en films te kijken via internet bokst op tegen Netflix, de grootste aanbieder. Door de coronacrisis heeft Videoland er een hoop kijkers bij gekregen, meldde RTL eerder dit jaar. Nu is het tijd om de abonnementen te veranderen.

Drie soorten abonnementen

Voortaan zijn er drie keuzes: Basis, Plus of Premium. Basis is met 4,99 euro per maand het goedkoopst. U kijkt op maximaal één scherm tegelijk en er komt reclame in beeld. Het Plus-abonnement kost 7,99 euro per maand en kan op twee schermen tegelijk bekeken worden. Premium is 9,99 euro per maand voor maximaal vier schermen. De twee duurdere opties kennen een download-functie om programma’s ook te bekijken als u offline bent.

De huidige abonnees betalen 8,99 euro. Zij worden overgezet naar het Premium-plan, maar verder verandert er niets voor ze.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.