Menu Zoek

Voortaan alleen digitale spaarzegels bij Albert Heijn

donderdag 31 december 2020

SpaarzegelsPapieren zegeltjes sparen bij Albert Heijn is verleden tijd. Met ingang van het nieuwe jaar worden spaaracties bij de supermarktketen helemaal digitaal.

In juni introduceerde Albert Heijn digitale spaarzegels. Sparen gaat via een geregistreerde Bonuskaart. Via de bijbehorende AH-app is te zien hoeveel zegels u hebt gespaard. In de winkel worden volle kaarten contant uitbetaald of zijn ze te gebruiken om boodschappen mee af te rekenen. Wie nog volle papieren koopzegelboekjes of losse zegels heeft liggen, kan deze laten omzetten in digitale zegels bij de klantenservice. Inleveren van papieren zegels kan in elk geval nog tot 31 december 2025.

Hoe werkt digitaal sparen?

Wie vanaf 1 januari verder wil sparen of wil beginnen met spaarzegels, kan dat alleen digitaal doen. In ons artikel ‘Digitale koopzegels sparen bij AH’ staat uitgelegd hoe dit precies werkt. Albert Heijn is niet de enige keten de kiest voor digitaal sparen. Jumbo heeft sinds enige tijd ook een digitaal spaarsysteem voor klanten. Hiermee sparen ze niet voor geld, maar voor gratis boodschappen of korting op uitstapjes.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.