Menu Zoek

Wandel mee met Alternatieve Vierdaagse

dinsdag 21 juni 2022

Wandel mee met Alternatieve VierdaagseLoop in uw eigen omgeving een zelfgekozen route tijdens De Alternatieve Vierdaagse. Het digitale alternatief van de 4Daagse komt er ook dit jaar.

De afgelopen twee jaar was De Alternatieve Vierdaagse het succesvolle, coronaproof alternatief voor de 4Daagse in Nijmegen. Ruim 20.000 deelnemers deden ieder jaar mee. Vanwege het succes gaat de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) ook in 2022 door met het evenement. Wandelaars kunnen van 19 tot en met 22 juli in de eigen omgeving op stap gaan.

Digitaal evenement

Tijdens de Vierdaagseweek lopen deelnemers vier dagen eigen routes die tussen de 5 en 50 kilometer lang zijn. Zij gebruiken hierbij het digitale evenement De Alternatieve Vierdaagse in de app Wandel.nl De app houdt bij of zij de afstand hebben afgelegd. Na afloop ontvangen de deelnemers De Alternatieve Vierdaagse medaille.

Inschrijven

Deelname kost €11,95 (KWbN-leden ontvangen een euro korting). Bij de inschrijfprijs is de medaille inbegrepen. Inschrijven kan via www.dealternatievevierdaagse.nl Het evenement in de app Wandel.nl is zichtbaar na inschrijving en betaling.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.