U bent hier: Home Tips & Uitleg Nieuws WhatsApp test iPad-app
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd

U bekijkt een pagina die niet langer door SeniorWeb wordt bijgewerkt. Mogelijk is de informatie verouderd of niet meer van toepassing.
Gearchiveerd op 27 maart 2024.

Nieuws

WhatsApp test iPad-app

WhatsApp test iPad-app

WhatsApp werkt aan een versie van de app speciaal voor de iPad. De bètaversie - een testversie - van die app is gelanceerd.

WhatsApp test iPad-app
SeniorWeb
SeniorWeb
Gepubliceerd op 27 sep 2023

Dat betekent dat de definitieve versie van de app niet lang op zich zal laten wachten. Om straks in te loggen op de iPad-app moet je eenmalig een QR-code scannen van WhatsApp op de mobiele telefoon. Een smartphone met WhatsApp is dus wel nodig. Na deze koppeling kunt je de iPad-app altijd gebruiken, ook als de smartphone geen internetverbinding heeft.

WhatsApp in App Store

De bètaversie staat niet in de App Store, maar is alleen beschikbaar voor een kleine groep testgebruikers. Via de tests zien de programmeurs welke fouten er in de app zitten. Die lossen ze daarna op, zodat de definitieve app straks goed werkt. Wanneer de bètatests klaar zijn en de app in de App Store komt, is nog onduidelijk. Tot die tijd kunnen gebruikers WhatsApp op de iPad gebruiken via WebWhatsApp.

Nieuwsoverzicht
Delen E-mail Facebook Pinterest WhatsApp Printen Woordenboek

Meer over dit onderwerp

WhatsApp op computer gebruiken

Geen zin in gepriegel op de telefoon? Whatsappen kan ook via WhatsApp Web. Appen doe je dan in de browser op de computer.

met videoWhatsApp gebruiken op Android-smartphone

Stuur met de populaire berichtenapp WhatsApp onder andere berichten, foto's en geluidsopnamen.

Meld u aan voor de nieuwsbrief van SeniorWeb

Elke week duidelijke uitleg en leuke tips over de digitale wereld. Gratis en zomaar in uw mailbox.

naar boven