Menu Zoek

Windows 10 November 2019 Update komt eraan

donderdag 17 oktober 2019

Windows 10 November 2019 UpdateMicrosoft verspreidt vanaf eind oktober of begin november de najaarsupdate van Windows 10. Gebruikers merken er weinig van.

De update is klein en bevat geen vernieuwingen. Gebruikers hoeven geen actie te ondernemen: de update komt vanzelf langs. Pas in het voorjaar van 2020 komt er weer een grote uit van Windows 10.

Mei-update 2019

Op 22 mei van dit jaar bracht Microsoft de Update voor Windows 10, mei 2019 uit. Deze update is nog niet bij iedereen geïnstalleerd. Ook dat heeft te maken met het update-beleid van Microsoft: eerste worden de nieuwste pc's bijgewerkt. Gaat dat goed dan zijn oudere modellen aan de beurt. Deze werkwijze kost veel tijd. U hoeft er verder niet over in te zitten. Veiligheidsupdates staan op zichzelf en worden snel bij iedereen geïnstalleerd. Los van de versie van Windows 10. Weten welke versie er op de computer staat? Lees in het artikel 'Welke Windows 10-versie heb ik?' waar die informatie is te vinden.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.