Menu Zoek

Zonder pinpas geld opnemen bij ABN AMRO

woensdag 9 februari 2022

Zonder pinpas geld opnemen bij ABN AMROKlanten van ABN AMRO kunnen vanaf aankomende zomer geld pinnen met hun telefoon. Daarnaast zet de bank meer in op digitalisering.

ABN AMRO gaat vanaf het derde kwartaal van 2022 het volledige dienstenaanbod op afstand aanbieden. Dat betekent dat al het contact met de bank digitaal kan. Bijvoorbeeld het openen van een en/of-rekening en het voeren van een persoonlijk gesprek via beeldbankieren. Ook nieuw deze zomer is dat klanten de bankpas thuis kunnen laten als ze willen pinnen. Geld uit de muur halen kan vanaf dan met de mobiele telefoon.

Minder kantoren

Dat ABN AMRO zich richt op digitalisering zorgt er wel voor dat meer kantoren gaan sluiten. De bank gaat wel het aantal zogenoemde financiële zorgcoaches verdubbelen voor klanten die ondersteuning nodig hebben. Hiermee wil de bank mensen die moeite hebben met de overstap naar digitaal bankieren helpen.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.