Menu Zoek

Zorgvergelijker Consumentenbond staat online

donderdag 14 november 2019

Zorgvergelijker 2020Het loont om de tarieven van verschillende zorgverzekeraars te vergelijken. Het kan maandelijks vele euro's schelen. Overstappers moeten hun oude verzekering voor 31 december opzeggen.

De ene zorgverzekeraar verhoogt zijn tarieven voor volgend jaar, de ander verlaagt ze juist. Natuurlijk is het belangrijk een verzekering te hebben die bij u past. Vul bij de Zorgvergelijker van de Consumentenbond een paar gegevens in, geef aan wat belangrijk is voor u en daarop rolt er een rijtje geschikte verzekeringen uit, gerangschikt naar maandtarief.

Drukte op de site

De Zorgvergelijker was woensdag 13 en donderdagochtend 14 november een tijd onbereikbaar doordat veel mensen tegelijk de site bezochte. Inmiddels kunt u hem gerust gebruiken.

Van zorgverzekering wisselen

Vóór 31 december moet u uw huidige verzekering opzeggen. Dan hebt u tot en met 31 januari 2020 de tijd om een nieuwe verzekering af te sluiten.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.