Menu Zoek

Welkom bij het SeniorWeb-ledenpanel

SeniorWeb hecht veel waarde aan de mening van zijn leden. Om deze reden is het SeniorWeb-ledenpanel opgezet. Via het panel kunt u uw mening geven over uiteenlopende zaken waar SeniorWeb zich mee bezig houdt. We stellen bijvoorbeeld vragen over uw computer- en internetgebruik of over onze diensten, zoals tijdschrift Enter, de website of PCHulp. Ook kunt u meedenken bij de ontwikkeling van nieuwe ledendiensten.

Meedoen?

Bent u lid van SeniorWeb en wilt u graag meedoen aan het ledenpanel? Inschrijven is eenvoudig. Klik op de onderstaande knop. De pagina van het ledenpanel opent in een nieuw venster. U vult op die pagina uw e-mailadres in en u klikt weer op 'Aanmelden'.

Aanmelden

Als deelnemer van het panel krijgt u een aantal keer per jaar een uitnodiging om mee te doen aan een (online) onderzoek. Het staat u bij elke uitnodiging vrij om deel te nemen aan het onderzoek.

Persoonlijke gegevens
Bij uw aanmelding vult u een korte vragenlijst in. Deze gegevens worden gebruikt om panelleden gericht uit te kunnen nodigen voor onderzoeken en om de onderzoeksresultaten te interpreteren. Op het einde van de vragenlijst stelt u een zelfgekozen wachtwoord in. Hierna ontvangt u per mail de bevestiging van uw inschrijving. Deze mail bevat ook de link naar uw persoonlijke profielpagina waar u uw persoonlijke gegevens kunt beheren. SeniorWeb gaat vertrouwelijk om met alle door u verstrekte gegevens. Meer informatie hierover leest u in ons privacybeleid.

Resultaten

Uw deelname helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren en om inzicht te verkrijgen in wat leden belangrijk vinden. Wij houden u op de hoogte van de uitkomsten van de onderzoeken. Tevens kunt u een korte samenvatting van de resultaten van de meest recente onderzoeken bekijken via uw persoonlijke profielpagina.

Vragen?
Bekijk onze Vragen over ledenpanel. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar panel@seniorweb.nl


Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Bekijk uw profiel

Wilt u uw profielgegevens inzien of wijzigen? Of de resultaten van onderzoeken waaraan u hebt deelgenomen bekijken? Log dan in op uw persoonlijke profielpagina.

Bekijk profielpagina
Uw privacy

SeniorWeb hecht grote waarde aan uw privacy. Wij garanderen dat uw gegevens strikt vertrouwelijk worden verwerkt. Lees meer over ons privacybeleid voor het ledenpanel.

Privacy ledenpanel
Uitschrijven ledenpanel

Wilt u niet langer meewerken aan onze onderzoeken? Schrijf u dan uit voor het ledenpanel. U wordt dan niet meer benaderd voor onderzoeken.

Uitschrijven ledenpanel