U bent hier: Home Over SeniorWeb Ledenpanel

Welkom bij het SeniorWeb-ledenpanel

SeniorWeb hecht veel waarde aan de mening van zijn leden. Ook willen wij onze diensten zo goed mogelijk afstemmen op de behoeften en wensen van de leden. Via het panel kunt u uw mening geven over verschillende zaken waar SeniorWeb zich mee bezig houdt.

Meedoen?

Bent u lid van SeniorWeb en wilt u graag meedoen aan het ledenpanel? Aanmelden is eenvoudig. Klik op de knop Aanmelden hieronder. De pagina van het ledenpanel opent in een nieuw venster. U vult op die pagina uw e-mailadres in en klikt weer op Aanmelden. Daarna beantwoordt u een aantal vragen (houd uw SeniorWeb-lidnummer bij de hand) en stelt u een wachtwoord in. U ontvangt per mail een bevestiging van uw aanmelding.

Ledenpanel_1

Waarom panellid worden?

  • U helpt de dienstverlening van SeniorWeb te verbeteren.
  • U bent als eerste op de hoogte wat er speelt.
  • U kunt uw stem laten horen en hebt invloed op onze beslissingen.
  • U wordt op de hoogte gehouden van de resultaten.
  • Uw mening wordt altijd erg gewaardeerd!

Wat houdt deelname in?

Als deelnemer van het panel krijgt u een aantal keer per jaar een uitnodiging om mee te doen aan een (online) onderzoek. We stellen bijvoorbeeld vragen over uw computer- en internetgebruik of over onze diensten. Zoals tijdschrift Enter, de website of PCHulp. Het staat u bij elke uitnodiging vrij om deel te nemen aan het onderzoek. Er is geen enkele verplichting. Ook kunt u zich op ieder gewenst moment uitschrijven.

De gegevens die u invult worden alleen gebruikt voor onderzoeksdoeleinden. Bijvoorbeeld om mensen gericht uit te kunnen nodigen voor bepaalde onderzoeken en om de onderzoeksresultaten te interpreteren. SeniorWeb gaat vertrouwelijk om met alle door u verstrekte gegevens. Meer informatie hierover leest u in ons privacybeleid.

Vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen over het ledenpanel. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar panel@seniorweb.nl

Mijn profiel

Als panellid hebt u een persoonlijke profielpagina. Op deze pagina kunt u uw persoonlijke gegevens inzien en aanpassen, zoals uw e-mailadres. Ook kunt u er samenvattingen van de resultaten van de panelonderzoeken bekijken.

De link naar uw persoonlijke profielpagina staat in de bevestigingsmail van uw aanmelding. Ook kunt u via de onderstaande knop naar de pagina gaan (deze opent in een nieuw venster).

Let op: u logt in met het e-mailadres en wachtwoord dat u bij uw aanmelding voor het panel zelf hebt ingesteld. Dit zijn andere inloggegevens dan die u gebruikt voor de website van SeniorWeb!

Wachtwoord vergeten?

Op de inlogpagina vult u uw e-mailadres in en klikt u op Wachtwoord vergeten. U ontvangt dan een e-mail met een link waarmee u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Daarna kunt u met het nieuwe wachtwoord inloggen.

Uitschrijven

Als u niet meer wilt deelnemen aan het panel kunt zich via uw profielpagina uitschrijven. U ontvangt dan geen uitnodigingen meer om mee te werken aan onze panelonderzoeken.

Graag willen we u bedanken dat u hebt meegewerkt om de dienstverlening van SeniorWeb te verbeteren. Als u in de toekomst weer mee wilt doen met onze onderzoeken bent u altijd van harte welkom om u weer in te schrijven.

Joop van der Straaten

Joop van der Straaten

Vrijwilliger sinds 2018

Het knipprogramma van Windows is een geweldig hulpmiddel om uw documenten en presentaties van afbeeldingen te voorzien.
naar boven