Zoeken
Menu Zoek

Uit de vereniging

SeniorWeb heeft 150.000 leden en 3.050 enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten om senioren het gemak en het plezier van de digitale wereld te laten ervaren. Op deze pagina maakt u kennis met onze vrijwilligers, die we ook wel Ambassadeurs noemen, en met onze leden.
Gerard Verkade Leercentrum-docent "Zet uw iPhone of iPad regelmatig uit! " Lees verder

Ambassadeurs

 • Gerard Verkade Zet uw iPhone of iPad regelmatig uit!
 • Eric de Wijk Zó voegt u in één keer een serie foto’s in in een PowerPoint-presentatie.
 • Gelt van der Veen Zó bepaalt u welke mappen in Start worden weergegeven.
Meer interviews met Ambassadeurs

SeniorWeb-Leden

 • Leny Roest-van Rijn Computerhulpdienst PCHulp helpt mij goed én snel!
 • Reint Meijer PCHulp via Internet geeft mij altijd duidelijke antwoorden als ik een vraag heb!
 • Erik Murman Fijn om altijd terug te kunnen vallen op de computerhulp van SeniorWeb!
Meer interviews met SeniorWeb-Leden
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

 • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
 • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
 • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

 • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
 • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
 • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken. 
Aan de slag als vrijwilliger?

Bij SeniorWeb zijn 3.000 vrijwilligers actief. Ze geven les in een leercentrum, helpen leden met computerproblemen of begeleiden een Club. 

Word vrijwilliger
Digitaal Fit met SeniorWeb

WhatsAppen, Facetimen of foto's delen. Het wordt leuker als u digitaal fit bent. SeniorWeb helpt u verder. Word lid voor slechts € 29,50 en ontvang een praktisch boek cadeau.

Lid worden
Ontvang een gratis Enter!

Wilt u vrijblijvend kennismaken met SeniorWeb? Vraag een gratis exemplaar van tijdschrift Enter aan. Boordevol praktische tips, informatie en producttesten.

Gratis Enter aanvragen