Menu Zoek

Uit de vereniging

SeniorWeb heeft 150.000 leden en 3.000 enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten om senioren het gemak en het plezier van de digitale wereld te laten ervaren. Op deze pagina maakt u kennis met onze vrijwilligers en leden.
Loekie Ruissen Vrijwilliger leslocatie "Gebruik oordopjes bij het videobellen. Hierdoor wordt het een stuk aangenamer om naar elkaar te luisteren!" Lees verder

Vrijwilligers

 • Loekie Ruissen Gebruik oordopjes bij het videobellen. Hierdoor wordt het een stuk aangenamer om naar elkaar te luisteren!
 • Martin van Dam Zorg voor een goede mappenstructuur en sla uw bestanden geordend op!
 • Anton van Mil PCHulp per Telefoon zit nu óók in de middag voor u klaar!
Meer interviews met vrijwilligers

SeniorWeb-leden

 • Ankie Vissia Neem eens een kijkje op Pinterest voor leuke, creatieve ideeën!
 • Marten Foppen Leren fotograferen is een ontdekking. Neem er dus de tijd voor!
 • Mary Sanstra-Veenis De Nederlandse Genealogie Vereniging biedt een handig stappenplan voor stamboomonderzoek
Meer interviews met SeniorWeb-leden
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

 • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
 • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
 • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
 • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

 • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
 • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Aan de slag als vrijwilliger?

Bij SeniorWeb zijn 3.000 vrijwilligers actief. Ze geven les in een leslocatie, helpen leden met computerproblemen of begeleiden een SeniorWeb Club.

Word vrijwilliger
Word lid van SeniorWeb Wilt u met uw tablet, smartphone en computer doen wat ú graag wilt? Word nu gratis lid tot eind 2020 en betaal in 2021 slechts € 34,-! Lid worden
Ontvang een gratis Enter!

Wilt u vrijblijvend kennismaken met SeniorWeb? Vraag een gratis exemplaar van tijdschrift Enter aan. Boordevol praktische tips, informatie en producttesten.

Gratis Enter aanvragen