Menu Zoek

Mijn profiel

Via uw persoonlijke profielpagina kunt u uw gegevens voor het panel inzien en aanpassen, zoals uw e-mailadres. Ook kunt u de resultaten van onderzoeken waaraan u hebt deelgenomen bekijken.

Klik op de onderstaande knop om in te loggen op uw profielpagina (deze pagina opent in een nieuw venster).

Profielpagina

U logt in met uw e-mailadres en het wachtwoord dat u bij uw aanmelding voor het panel zelf hebt ingesteld.
Let op: dit staat los van Mijn SeniorWeb en hoe u bekend bent bij de ledenservice van SeniorWeb.

Wachtwoord vergeten?

Op de inlogpagina kunt u klikken op de link ‘Wachtwoord vergeten’. U ontvangt dan een e-mail met een link, waarmee u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Daarna kunt u met het nieuwe wachtwoord inloggen.

Het is handig om de inlogpagina van het ledenpanel op te slaan onder uw favorieten van uw browser. Zo kunt u eenvoudig bij uw persoonlijke gegevens komen. Lees hier hoe u een website als favoriet opslaat.

   Delen via:
   Wat betekenen deze knoppen?
   Wat betekenen deze knoppen?
   Sluiten

   U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

   Hoe werkt het?
   Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

   • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
   • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
   • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
   • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

   De koppeling verbreken
   U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

   • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
   • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
   Bekijk uw profiel

   Wilt u uw profielgegevens inzien of wijzigen? Of de resultaten van onderzoeken waaraan u hebt deelgenomen bekijken? Log dan in op uw persoonlijke profielpagina.

   Bekijk profielpagina
   Uw privacy

   SeniorWeb hecht grote waarde aan uw privacy. Wij garanderen dat uw gegevens strikt vertrouwelijk worden verwerkt. Lees meer over ons privacybeleid voor het ledenpanel.

   Privacy ledenpanel
   Uitschrijven ledenpanel

   Wilt u niet langer meewerken aan onze onderzoeken? Schrijf u dan uit voor het ledenpanel. U wordt dan niet meer benaderd voor onderzoeken.

   Uitschrijven ledenpanel