SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Uitschrijven

Indien u niet meer wilt meewerken aan onze onderzoeken dan kunt u zich uitschrijven voor het ledenpanel. Na uw uitschrijving wordt u niet meer benaderd voor de onderzoeken van het SeniorWeb-ledenpanel.

Graag willen we u bedanken dat u hebt meegewerkt om de dienstverlening van SeniorWeb te verbeteren. Indien u in de toekomst weer mee wilt doen met onderzoeken van SeniorWeb, bent u van harte welkom om uzelf weer in te schrijven.

U schrijft zich uit via het tabblad ‘Uitschrijven’ op uw persoonlijke profielpagina. Klik op de onderstaande knop om in te loggen op uw profielpagina (deze pagina opent in een nieuw venster).   

Profielpagina

U logt in met uw e-mailadres en het wachtwoord dat u bij uw aanmelding zelf hebt ingesteld.
Let op: dit staat los van Mijn SeniorWeb en hoe u bekend bent bij de ledenadministratie.

Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
  • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken. 
Bekijk uw profiel

Wilt u uw profielgegevens inzien of wijzigen? Of de resultaten van onderzoeken waaraan u hebt deelgenomen bekijken? Log dan in op uw persoonlijke profielpagina.

Bekijk profielpagina
Uw privacy

SeniorWeb hecht grote waarde aan uw privacy. Wij garanderen dat uw gegevens strikt vertrouwelijk worden verwerkt. Lees meer over ons privacybeleid voor het Ledenpanel.

Privacy Ledenpanel
Uitschrijven Ledenpanel

Wilt u niet langer meewerken aan onze onderzoeken? Schrijf u dan uit voor het Ledenpanel. U wordt dan niet meer benaderd voor onderzoeken.

Uitschrijven Ledenpanel