Zoeken
Menu Zoek

Jaarverslag

Digitale ontwikkelingen gaan steeds sneller en het aanbod aan apparaten en software groeit. Bijblijven is noodzakelijk, ook voor senioren. Daarom lanceerde SeniorWeb in 2015 de campagne ‘Digitaal Fit met SeniorWeb’. Het idee achter Digitaal Fit is dat iedereen op zijn eigen manier kan meedoen in de digitale wereld. SeniorWeb helpt daar graag bij.


Jaarverslag 2015 In ons digitale en interactieve jaarverslag over 2015 leest u alles over de campagne, maar ook over de SeniorWeb-projecten van 2015, over de Ambassadeurs (vrijwilligers) die actief zijn voor SeniorWeb, hoe SeniorWeb senioren bereikt die nog niet online zijn en over de digitale trends onder senioren in 2015.    

Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
  • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken. 
Jaarverslag

SeniorWeb besteedt veel aandacht aan vernieuwing en verbetering van de dienstverlening. Lees er alles over in ons jaarverslag.

Bekijk ons jaarverslag
Feiten en cijfers

SeniorWeb is een landelijke vereniging zonder winstoogmerk met ruim 150.000 leden, 3.050 Ambassadeurs en 425 cursuslocaties in Nederland.

Bekijk onze infographic
Samenwerken met SeniorWeb?

SeniorWeb werkt regelmatig samen met het bedrijfsleven en (lokale) overheid. Hebt u interesse? Contact ons:

  • 030-276 99 45
  • info@seniorweb.nl
Contactformulier