Menu Zoek

Jaarverslag

Header_Jaarverslag2021_825x300px

In 2022 was 82% van de 65-plussers online actief, volgens het CBS. Steeds meer senioren willen hun digitale vaardigheden verbeteren én op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in de digitale wereld. Senioren doen dus steeds meer digitaal mee! Ontdek in ons jaarverslag over 2022:

 • Dat de 470 (!) leslocaties in het land weer open konden gaan.
 • Op welke manier we ons inzetten voor online veiligheid.
 • De uitkomsten van het tevredenheidsonderzoek PCHulp en Leren aan Huis.
 • Alle feiten en cijfers van SeniorWeb in 2022.
Bekijk het jaarverslag


Bekijk het jaarverslag over 2021
Bekijk het jaarverslag over 2020
Bekijk het jaarverslag over 2019
Bekijk het jaarverslag over 2018

Bekijk het jaarverslag over 2017

Bekijk het jaarverslag over 2016
Bekijk het jaarverslag over 2015

Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

 • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
 • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
 • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
 • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

 • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
 • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Feiten en cijfers

SeniorWeb is een landelijke vereniging zonder winstoogmerk met ruim 150.000 leden, 2.800 vrijwilligers en 470 leslocaties in Nederland.

Bekijk onze infographic
Samenwerken met SeniorWeb?

SeniorWeb werkt regelmatig samen met het bedrijfsleven en (lokale) overheid. Hebt u interesse? Neem contact met ons op:

 • 030-276 99 45
 • info@seniorweb.nl
Contactformulier
Jaarverslag 2022 Senioren doen steeds meer digitaal mee! Ze willen hun vaardigheden verbeteren én op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen. Bekijk ons jaarverslag 2022