Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Ledenraad

De ledenraad bestaat uit 35 leden van de vereniging SeniorWeb en wordt door en uit de leden van SeniorWeb gekozen voor een periode van vier jaar. De huidige ledenraad is actief tot 31 december 2022. De ledenraad komt tweemaal per jaar bijeen voor een Algemene Vergadering. Afgevaardigden van de ledenraad kunnen zich éénmaal herkiesbaar stellen.

De ledenraad heeft verschillende belangrijke taken en bevoegdheden: ze stelt onder andere de begrotingen en de financiële jaarverslagen vast, benoemt de leden van het landelijk bestuur en geeft goedkeuring aan eventuele statutenwijzigingen. Overige taken staan in de statuten van SeniorWeb. De verkiezing van een nieuwe ledenraad wordt voorbereid door een kiesraad.

 • Hebt u een vraag voor de ledenraad?
  U kunt u vraag indienen bij een individueel lid uit de ledenraad via Bekijk de leden. Of uw vraag indienen via ons contactformulier. Selecteer als onderwerp ‘ledenraad’.
Ledenraadsleden
De ledenraad bestaat uit 35 gekozen leden verdeeld over de 12 provincies.
Bekijk de leden
Agenda en notulen
Voor alle SeniorWeb leden zijn de agenda en verslag inzichtelijk.

Naar agenda & verslag
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

 • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
 • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
 • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
 • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

 • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
 • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Jaarverslag 2020

Ontdek in ons jaarverslag hoe we er in zijn geslaagd om zoveel mogelijk senioren te ondersteunen op digitaal gebied én op het gebied van online contact.

Bekijk ons jaarverslag
Feiten en cijfers

SeniorWeb is een landelijke vereniging zonder winstoogmerk met ruim 150.000 leden, 3.000 vrijwilligers en 425 leslocaties in Nederland.

Bekijk onze infographic
Samenwerken met SeniorWeb?

SeniorWeb werkt regelmatig samen met het bedrijfsleven en (lokale) overheid. Hebt u interesse? Neem contact met ons op:

 • 030-276 99 45
 • info@seniorweb.nl
Contactformulier