SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Adopteer een kerstboom

Adopteer een kerstboom

Vindt u duurzaamheid belangrijk? Huur dan via 'Adopteer een kerstboom' een boom die in januari weer in de grond geplant wordt.

 

Wie houdt niet van een mooie versierde kerstboom? Helaas belandt deze boom na de feestdagen meestal in de verbrandingsoven of bij het vuilnis. Zonde! Neem daarom een boom die in januari weer terug wordt geplant in de grond. In plaats van een maand, gaan de bomen hierdoor vele jaren mee. En het leuke is: elk jaar staat dezelfde adoptieboom weer in huis.

Kerstboom adopteren

Surf naar www.adopteereenkerstboom.nl en klik links onder 'Uitgiftepunten' op de plaats waar u de kerstboom wilt ophalen. Bekijk links onder 'Openingstijden' wanneer dit kan. De prijs van een boom verschilt (van 15 tot 51 euro) per locatie.

Op de meeste uitgiftepunten kiest iedereen ter plekke een boom uit. Soms reserveert u van tevoren een boom. Klanten halen de boom op, betalen 10 euro borg en brengen 'm in januari weer terug. Op sommige locaties is (tegen betaling) een bezorg- en ophaalservice.

Elk jaar dezelfde boom

Gehecht aan uw boom? U kunt elk jaar dezelfde kerstboom optuigen. Registreer hiervoor de code van de kerstboom. Deze staat op de metalen penning die in de boom hangt. Hoe u deze code registreert, staat op de flyer die iedereen krijgt bij het ophalen van de boom.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.