SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Leer met Google Lens alles over de directe omgeving

Google Lens herkent de omgeving

Met de Android-app Google Lens leert u meer over de omgeving en de gebouwen in de buurt.

Google Lens is een vrij nieuwe vinding die tot voor kort alleen via een omweg was te gebruiken. Maar nu is er een losse app voor Android-telefoons. En hij is nog Nederlandstalig ook!

Openingstijden

Via de camera van de telefoon herkent de app de omgeving, en bijvoorbeeld ook hondenrassen of bepaalde planten. Richt de app op een gebouw en u leest er meer over, zoals openingstijden of opvallende feiten.

De app is te downloaden in de Play Store voor Android-telefoons. Hij werkt niet op alle telefoons, dus het is even uitproberen op uw eigen toestel. Helaas is er geen lijst beschikbaar met geschikte telefoons.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.