SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App-tip: alle klantenkaarten in een app

0709-stocard

Verzamel de klantenkaarten van winkels in een app. U hoeft uw kaarten niet meer mee te nemen, de app laten zien is genoeg.

Steeds meer winkelketens hebben klantenkaarten. Denk aan de Bonuskaart van Albert Heijn, de klantenpassen van Hema, Gamma en nog veel meer. Uw portemonnee kan uitpuilen van al die kaarten, en bij de kassa is het zoeken naar het juiste pasje.

Klantenkaarten opslaan
De app Stocard is een handige, gratis oplossing. Aan deze Nederlandstalige app voegt u de klantenkaarten van de bekende winkelketens toe. Dat gebeurt meestal door de streepjescode te scannen, maar handmatig het nummer invoeren kan ook. In de winkel opent u de app, tikt u op de gewenste winkel en kan de kassamedewerker de code scannen.

Stocard is gratis te downloaden in de Play Store voor Android-apparaten en de App Store voor iPhones en iPads.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.