SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Bellen op de tablet met Google Duo

Google Duo

 

De App Google Duo maakt videogesprekken vanaf tablets mogelijk. Tot voor kort was de app er alleen voor smartphones. Maar nu belt u ook met de iPad of met de Android-tablet.

 

De app heeft een simpele vormgeving. Met één keer tikken begint u een videogesprek, dus met beeld erbij. Daarvoor gebruikt de app de wifi-verbinding of het mobiele internet, als u daar een abonnement op heeft op de tablet.

Wie is daar?

Als iemand u belt, ziet u een live voorbeeld van diegene waarvoor u opneemt. Als u iemand anders belt, maar diegene neemt niet op, dan kunt u een videoboodschap achterlaten. Wie niet houdt van videobellen, kan ook gesproken gesprekken voeren met de app.

App installeren

Duo is geschikt voor iPads, iPhones en smartphones en tablets met Android. U en de mensen met wie u wilt bellen, moeten de app installeren voor u een gesprek kunt aangaan. De app Google Duo is gratis te downloaden. U vindt hem in de App Store voor iPads en iPhones  en in de Play Store voor Android-apparaten.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.