Menu Zoek

De populairste video's op YouTube

youtubetrending(1)

Blijf op de hoogte van de hipste en populairste video's op YouTube. Bekijk ze via het Trending-kanaal van de videosite.

Zo kunt u straks lekker meepraten met de kleinkinderen over het nieuwste vlog (videodagboek) van EnzoKnol, met bijna drie miljoen volgers de grootste YouTube-ster van Nederland. Of zing mee met de laatste hit van Froukje en S10. Ook de laatste viral video's zijn te vinden bij Trending. Een viral video is een video die in een korte tijd heel vaak wordt gedeeld. Daarnaast staan onder Trending filmtrailers van de nieuwste bioscoophits.

De lijst van trending video's (populaire video's) wordt ongeveer elke vijftien minuten geüpdatet. Zo is er altijd wel iets nieuws te zien.

  • Surf naar www.youtube.com
  • Klik links onder 'Ontdekken' op Trending. Niet zichtbaar? Klik dan eerst linksboven op de drie liggende streepjes.
  • Er verschijnt een overzicht van de populaire video's. Kies en klik op een video om 'm af te spelen.
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.