SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App-tip: Dropbox voor online opslag

110815_dropboxlogo_home

De online opslagdienst Dropbox heeft ook een app voor de tablet en smartphone. Zo beschikt u overal over uw bestanden.

Dropbox is een online opslagdienst. Met een gratis Dropbox-account hebt u beschikking over 2 GB opslagruimte op het internet. U kunt hier allerlei bestanden, zoals foto's, video's en documenten, opslaan en eventueel delen met andere gebruikers. 

U hebt misschien Dropbox al geïnstalleerd op de computer. Via een speciale map in de Verkenner (Windows) of Finder (Mac) kunt u dan bij al uw bestanden. De app van Dropbox is een goede toevoeging. U hebt dan vanaf uw mobiele apparaat toegang tot Dropbox. Ook is het handig om foto's en video's te uploaden van uw mobiel of tablet naar uw Dropbox-account.

Download Dropbox in de App Store of Play Store:

Lees meer over Dropbox in het artikel 'Dropbox: een virtuele USB-stick'.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.