SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Gadget-tip: snellader voor in de auto

tip(14)

Geschikte mobiele apparaten supersnel opladen met de nieuwe usb-autolader van Ewent.

Steeds meer mobiele apparaten hebben een snellaadmogelijkheid. Daardoor kan de smartphone of tablet veel sneller worden opgeladen. Deze mogelijkheid kunt u onder verschillende Engelstalige bewoordingen tegenkomen. Samsung noemt het 'adaptive fast charging', Motorola heeft het over 'turbo power' en een meer algemene benaming luidt 'quick charge'. De benamingen variëren maar ze bedoelen allemaal hetzelfde. Met de juiste oplader kan de oplaadtijd drastisch worden verkort. 

Hebt u een of meerdere apparaten met een snellaadmogelijkheid dan is de nieuwe usb-autolader van Ewent iets voor u. Naast een gewone usb-poort heeft de EW 1352 een quick charge-poort die geschikte apparaten tot vier keer sneller oplaadt.

De EW 1352 heeft een adviesprijs van 14,95 euro. De Tweakers Pricewatch biedt een overzicht van winkels waar het product verkrijgbaar is.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.