SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Handtekening instellen bij app Mail (Windows 10)

handtekening-mail-windows-10

Bespaar tijd en stel een handtekening in bij de app Mail in Windows 10. Automatisch staat er onder elke verstuurde e-mail een afsluitende boodschap.

Een handtekening in het mailprogramma Mail in Windows 10 is de afsluiting van een e-mail. Bijvoorbeeld 'Groetjes, [uw naam]' of een andere boodschap die Mail automatisch onderaan elk nieuw bericht zet. Zowel onder nieuwe berichten als onder berichten die u beantwoordt of doorstuurt. Standaard staat er als handtekeningtekst ingesteld 'Verzonden vanuit Mail voor Windows 10'. Pas deze handtekening aan of haal de standaardtekst weg.

  • Open het programma Mail.
  • Klik onderin op het pictogram van het tandwiel.
  • Klik op Handtekening.
  • Zijn er meerdere mailaccounts ingesteld? Klik dan op het uitklapmenu onder 'Account selecteren en uw handtekening aanpassen' en klik op het gewenste account. De handtekening instellen voor alle accounts? Zet dan een vinkje voor Toepassen op alle accounts.
    Handtekening instellen bij app Mail Windows 10
  • Klik achter de standaardtekst en haal de tekst weg met de Backspace-toets.
  • Typ de gewenste tekst.
  • Klik op Opslaan.

Voortaan verschijnt de tekst onder elke e-mail.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.