SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: live aandelenkoersen volgen

aandelen

Bent u geïnteresseerd in beurskoersen en aandelen, dan is Beurs.nl een goed startpunt.

Gaat uw hart sneller kloppen bij de afkortingen AEX of AMX? Denkt u bij 0,85% Heineken niet meteen aan het alcoholpercentage maar aan een koersstijging, neem dan een kijkje op Beurs.nl. De site toont de belangrijkste beurzen in real time en aandelenkoersen met een lichte vertraging. In één oogopslag is te zien of een aandeel op winst of verlies staat.

Wat is er te zien op Beurs.nl?

Bovenaan toont Beurs.nl de koers van AEX, DAX 30, S&P 500, DOW 30, Euro, Olie en Goud. De kleuren rood, groen en grijs laten direct zien of een koers is gedaald, gestegen of onveranderd is. De grootste dalers en stijgers van de dag zijn overzichtelijk gegroepeerd, zodat u weet waar op dit moment de winst te pakken is, of welke aandelen u beter kunt mijden.


Ook voor beurs- en bedrijfsnieuws is de site een goede bron van informatie. Dreigende acties bij vliegtuigmaatschappij Ryanair of een winstwaarschuwing bij navigatiesoftwaremaker TomTom hebben natuurlijk invloed op de koersen. Verder op de site: omzetcijfers van de beursgenoteerde bedrijven, een nieuwsbrief en beleggingsadviezen.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.