SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: mooie fietsroutes gratis downloaden

2205-fietsende mensen

De fietsroutes van de ANWB voeren langs de mooiste plekjes van Nederland. Ze zijn, net als de vijf nieuwe waterlinieroutes, gratis te downloaden.

Iedereen kan de fietsroutes op de site van de ANWB bekijken en downloaden. Er zijn bijna tweehonderd routes online beschikbaar. In elke provincie van ons land fietsen mensen aan de hand van de beschrijving langs bijzondere plekjes.

Nieuwe routes
Op zaterdag 26 mei werden de vijf nieuwste routes feestelijk onthuld in Bergen op Zoom. Deze routes gaan langs de Zuiderwaterlinie. Dat is een verdedigingslinie die dwars door Noord-Brabant voert. Op de site van de ANWB staat er meer over.

Zoeken en printen
Alle routes zijn te vinden via een handig overzicht. Er is een filter voor onder meer de provincies, de fietsduur en de lengte van de routes. Klik op een route voor meer informatie, een kaartje en een link naar de printversie van de route. Veel fietsplezier!

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.