SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: online ziekenhuis

13042018-surftip-online-ziekenhuis-250

Steeds meer ziekenhuizen hebben een online patiëntportaal. Bekijk met de site Hoeonlineisjouwziekenhuis.nl hoe de digitale dienstverlening van het plaatselijke ziekenhuis ervoor staat.

Bij een toenemend aantal ziekenhuizen regelt u allerlei zaken online. Lees bijvoorbeeld nog eens rustig alle onderzoeksresultaten door en wijzig persoonlijke gegevens. Verder maakt u afspraken via het patiëntportaal, zodat u hiervoor niet meer hoeft te bellen. Soms is er zelfs een zogeheten e-consult mogelijk. Patiënten stellen dan per e-mail vragen aan medische specialisten. Handig, want een bezoekje aan het ziekenhuis is dan niet altijd nodig. De digitale dienstverlening verschilt per ziekenhuis. Meer weten? Kijk dan eens op Hoeonlineisjouwziekenhuis.nl.

  • Open een internetbrowser en surf naar hoeonlineisjouwziekenhuis.nl
  • U leest hier algemene informatie over de digitale dienstverlening van ziekenhuizen. Klik onderaan op Naar de overzichtskaart.
  • Er verschijnt een kaartje van Nederland. Klik op het oranje bolletje van het plaatselijke ziekenhuis.
  • Kunt u het ziekenhuis niet vinden? Gebruik de zoekfunctie aan de linkerkant en typ de plaatsnaam. Klik daarna op het oranje bolletje.
  • Klik op Details bekijken.

Klik op Details bekijken

  • Er verschijnt een overzicht met zaken die u bij het betreffende ziekenhuis online kunt regelen. Overal waar een vinkje voor staat, is in het online patiëntportaal aanwezig.
  • Klik bovenaan op de internetlink om het online patiëntportaal te openen. Bij de meeste ziekenhuizen logt u in met uw DigiD-gegevens.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.