SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: waar zijn de boodschappen het voordeligst?

tip(2)

De site Superscanner geeft een overzicht van de prijzen van producten bij de grootste supermarktketens. Waar zijn de prijspakkers deze week te vinden?

Superscanner verzamelt dagelijks de prijzen van producten bij de grote Nederlandse supermarkten. Zo kunt u de prijzen gemakkelijk vergelijken en daardoor soms aardig wat euro's besparen. De assortimenten van Albert Heijn, Coop, DekaMarkt, Hoogvliet, Jumbo, Plus en SPAR zijn nu in Superscanner opgenomen.

Het is mogelijk om de prijzen per product met elkaar te vergelijken. Maar het is veel handiger om producten die u wilt aanschaffen, in het winkelmandje te plaatsen. Daarin ziet u uiteindelijk de totaalprijs per winkel. Ook is het zichtbaar als een specifieke winkel het product niet in het assortiment heeft. Daardoor is in een oogopslag te zien of het zin heeft om een keer wat verder te fietsen.

Boodschappen Monitor
De Boodschappen Monitor is een pagina op Superscanner die de prijzen vergelijkt van dertig A-merkartikelen. Zo ligt de prijs van 'Robijn Wasmiddel vloeibaar wol & fijn' overal rond de 3,50 euro. Maar Albert Heijn heeft hem in de aanbieding deze week voor 1,80 euro.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.