Menu Zoek
U bekijkt een pagina die niet langer door SeniorWeb wordt bijgewerkt. Mogelijk is de informatie verouderd of niet meer van toepassing.
Dit artikel is gearchiveerd op: 1 april 2023

Waar zijn de boodschappen het voordeligst?

tip(2)(1)

De site Superscanner geeft een overzicht van de prijzen van producten bij de grootste supermarktketens. Waar zijn de prijspakkers deze week te vinden?

Superscanner verzamelt dagelijks de prijzen van producten bij de grote Nederlandse supermarkten. Zo kunt u de prijzen gemakkelijk vergelijken en daardoor soms aardig wat euro's besparen. De assortimenten van Albert Heijn, Coop, DekaMarkt, Hoogvliet, Jumbo, Plus en SPAR zijn nu in Superscanner opgenomen.

Het is mogelijk om de prijzen per product met elkaar te vergelijken. Maar het is veel handiger om producten die u wilt aanschaffen, in het winkelmandje te plaatsen. Daarin ziet u uiteindelijk de totaalprijs per winkel. Ook is het zichtbaar als een specifieke winkel het product niet in het assortiment heeft. Daardoor is in een oogopslag te zien of het zin heeft om een keer wat verder te fietsen.

Boodschappen Monitor

De Boodschappen Monitor is een pagina op Superscanner die de prijzen vergelijkt van dertig A-merkartikelen. Zo ligt de prijs van 'Robijn fleur & fijn' overal rond de 6 tot 7 euro. Maar Albert Heijn heeft hem in de aanbieding deze week (juni 2019) voor 4 euro.

Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.