Menu Zoek

The Passion 2024 op tv, radio en online

the passion x250

Dit jaar vindt het muzikaal-Bijbelse evenement The Passion plaats in Zeist. Wie er niet bij kan zijn, kan het thuis en online volgen.

Sinds een aantal jaar is op Witte Donderdag, elke keer in een andere stad, The Passion. Het evenement is de hele avond live op tv te volgen bij KRO-NCRV op NPO 1. En op NPO Radio 2 kunnen luisteraars het evenement volgen dankzij de audiodescriptie. Daarbij beschrijft een van de radio-dj's wat er te zien is. Ongeveer als het verslag van een voetbalwedstrijd op de radio.

Op de website van The Passion besteedt KRO-NCRV aandacht aan alle personages die in het Bijbelverhaal voorkomen. Zo krijgen kijkers een opfrisser en wat achtergrondinformatie bij het verhaal. Ook staat er informatie over de achtergrond van de acteurs die dit jaar gekozen zijn.

Wie vooraf op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws over The Passion en de acteurs kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Bent u een Judas, Thomas of Maria? Wie benieuwd is op welk Passion-personage hij lijkt, kan de korte Passion-test doen. Aan het einde van de test is er de optie om een gratis The Passion-magazine aan te vragen, met interviews en een blik achter de schermen.

The Passion gaat over geloven in de brede zin van het woord. Op een speciale webpagina kunnen mensen daarom laten weten in wie zij geloven en wie er altijd in hen geloven. Lees de boodschappen over hoop en vertrouwen of deel je eigen verhaal(tje).

Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.